Vă rugăm așteptați...CABINETUL DE NEFROLOGIE

https://medicina-copilului.ro/wp-content/uploads/2015/11/1-1.jpg

PROGRAM
INFORMAȚII DE CONTACT


+40723 609 159

nefrologie@medicina-copilului.ro

Fă o programare


Nefrologia pediatrica este o specialitate care se ocupa de diagnosticarea, tratarea si monitorizarea afectiunilor renale


Nefrologia pediatrica este o specialitate relativ nou intrata in nomenclatura medicala romaneasca si se ocupa de diagnosticarea, tratarea si monitorizarea afectiunilor renale la copii: malformatii ale tractului urinar, reflux vezico-ureteral, hidronefroza, infectii de tract urinar, insuficienta renala etc.

Ecografia renala reprezinta metoda neinvaziva, nedureroasa, ce foloseste ultrasunete pentru examinarea rinichilor, ureterelor si vezicii urinare.

Aceasta poate da informatii despre marimea rinichilor, localizarea lor (ectopia renala), malformatii prezente de la nastere si urmarirea celor diagnosticate antenatal, litiaza renala (pietre la rinichi), complicatii ale infectiilor urinare, chisturi sau tumori. Totodata este recomandata, deoarece nu necesita pregatire speciala prealabila.

Cabinetul de nefrologie pediatrica ofera:

– consultatie de specialitate: anamneza, examen fizic, interpretare analize

– ecografie renala


logo-medicina-copilului-iasi2

MEDICINA COPILULUI este infiintata in 2004 si cuprinde cabinete medicale in specialitatile: pediatrie, alergologie si imunologie clinica, nefrologie pediatrica, cardiologie pediatrica, chirurgie si ortopedie pediatrica.

Facebook

Toate drepturile sunt rezervate. Website realizat de B1 Studio.